کلاس آموزشی رعایت موازین بهداشتی با محوریت کاهش مصرف نمک در نان برای متصدیان و کارگران نانواییها در شهرستان لنده برگزار شد.
کلاس آموزشی رعایت موازین بهداشتی با محوریت کاهش مصرف نمک در نان برای متصدیان و کارگران نانواییها در شهرستان لنده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ به مناسبت روز جهانی قلب، کلاس آموزشی رعایت موازین بهداشتی با محوریت کاهش مصرف نمک در نان برای متصدیان و کارگران صنف نانوایی با حضور کارشناسان بهداشت محیط در شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده برگزار شد.
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده با اشاره به روز جهانی قلب و اهمیت اثرات مضر مصرف نمک در بیماران قلبی، گفت: مواردی مانند رعایت بهداشت محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی از نکاتی بوده که متصدیان وکارگران نانواییها ملزم به رعایت آن هستند.
پیمان افراخته افزود: استفاده بیش از حد از نمک برای پختن نان در نانواییها برای سلامت شهروندان بخصوص بیماران قلبی و عروقی مضر بوده و نانواییها باید توجه ویژهای به این نکته داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا از تمامی نانواییهای سطح شهر مجددا شوری سنجی با استفاده از دستگاههای پرتابل انجام خواهد شد و در صورت غیراستاندارد بودن مصرف نمک در پخت نان با متصدین آن نانوایی مطابق قانون برخورد میشود.1




انتهای پیام/